Cautare

3770 de rezultate pentru "mihai morar" (7.57 secunde)
Cifra de afaceri la sfârsitul lui 2007 a ajuns la 800.000 de euro“, a declarat Mihai Lorincz, administratorul societatii. ... Alta problema cu care ne-am confruntat a fost seriozitatea personalului“, a explicat Mihai Lorincz.
Cifra de afaceri la sfârsitul lui 2007 a ajuns la 800.000 de euro“, a declarat Mihai Lorincz, administratorul societatii. ... Alta problema cu care ne-am confruntat a fost seriozitatea personalului“, a explicat Mihai Lorincz.
In prezenta lui Mihai Stanisoara, ministrul roman al Apararii Nationale si a omologului sau olandez, a contraamiralului Dorin Danila, seful Statului Major al Fortelor Navale Romane, a Excelentei Sale Jaap Werner, ambasadorul Olandei la Bucuresti, al lui Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, a corpului diplomatic acreditat la Constanta, a numeroase oficialitati locale din randul carora nu au lipsit Ioan Balan, directorul CN Administratia Porturilor Maritime SA, Paul Branza si Serban Berescu, directorul general si, respectiv, directorul general adjunct Autoritatii Navale Romane, precum si a unor cunoscuti oameni de afaceri din lumea shippingului autohton, cum ar fi Gheorghe Bosanceanu, proprietarul Santierului Naval Constanta la Terminalul de Pasageri din cel mai mare port romanesc a avut loc ieri deschiderea oficiala a Expozitiei Internationale "Naval&Maritime Exhibition Romania".
Astfel, cei care s-au ingesuit sa mai prinda un lot din complexul rezidential Beach Land s-a numarat si Marian Galiceanu, fiul Lucretiei Galiceanu, fosta directoare a Gradinitei "Pestisorul de Aur" din Navodari, care s-a "duelat" cu Mihai Iordan, imputernicitul lui Dragos Iulian Tudoran pentru lotul 60.
Compania de Apa "Oltenia" SA a ramas fara sef, dupa ce directorul general, pesedistul Liviu Mihai Ionita, si-a dat demisia din motive personale.
Mariana Vaduva si sotul ei, Mihai, s-au intors anul trecut din SUA pentru a face afaceri in Romania, cu gandul ca isi vor dezvolta business-ul cu fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana - despre acestea vorbindu-se cu interes peste Ocean.
"Reprezinta si o trimitere la forma vegetala a unei paduri desfrunzite" Sala de sport multifunctionala care va fi construita in Bucuresti, pe locul patinoarului "Mihai Flamaropol", va avea 16.000 de locuri si va costa aproximativ 60 de milioane de euro, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern postat pe site-ul Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT).
Mihai Bendeac ii striveste pe Divertisi si X Factor il bate la scor pe Mircea Radu Inpolitics informeaza: ... Apoi, duminica seara, Mihai Bendeac a dat startul unui nou sezon al emisiunii "In puii mei".
• UPDATE Vanzarile de publicitate ale Realitatea TV se vor face in continuare prin Media Consulta, firma lui Mihai Craiu, au confirmat pentru paginademedia.ro oficialii postului.
Mihai Gainusa a fost pe post de moderator, insa pe tot parcursul editiei s-a simtit o tensiune puternica atat la Gainusa, cat si la cei invitati: Elisabeta Lipa, Leonard Doroftei, Liana Stanciu, Mihai Georgescu, Cristina Topescu, doctorul Cristian Andrei, jurnalistul Petrisor Obae sau parintele Vasile.
Mihai Ionel Dumitrescu are 23 de ani si este masterand la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Craiova. ... Dar, la momentul cand am inceput eu sa cumpar actiuni, nu stiam mare lucru despre piata de capital", a povestit Mihai.
Cum l-a hipnotizat MRU pe "necrutatorul" Gadea Prezent in emisiunea "Sinteza zilei", premierul Mihai Razvan Ungureanu l-a facut KO pe moderatorul Mihai Gadea. ... Marti, 13 martie, se anunta o zi buna pentru Mihai Gadea, directorul Antenei 3.
O sa incepem cu infrastructura majora Se lucreaza in ritm alert la pasajul Mihai Bravu. Pe 1 iunie am deschis circulatiei primul pod al pasajului, pe sensul Big Berceni-Vacaresti, spre Mihai Bravu.
MIHAI EMINESCU. ... Coordonatorul editorial si moral al tuturor - deci un fel de redactor sef - este Mihai Eminescu. ... Mihai Eminescu, I.L. ... De pilda, una dintre porunci a fost formulata de autorul primului proiect de tara, Mihai Viteazu:
Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
La aceasta categorie, podiumul a fost completat de Roxana Saulea (LPS "Petrache Triscu"), toate fetele fiind pregatite de Mihai Voinea. ... Momentan, cea mai buna din tara la categoria sa de greutate este colega de club Amalia Doana", a spus antrenorul Mihai Voinea.
Mijlocasul Mihai Pintilii (27 de ani) a dat Pandurii Targu Jiu pe Steaua, semnand un contract valabil patru ani cu echipa din Ghencea. "Am platit 600.000 de euro plus TVA pe Pintilii si il imprumutam si pe Mihai Radut un sezon acolo.
Artistul Mihai Napu si Iordache Basalic, Prim-Tenorul Operei Nationale, au sustinut scurte recitaluri dupa ultimul fluier al arbitrului, dupa care a fost randul Paulei Seling si al lui Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision, sa fie protagonistii unui moment artistic. ... Mihai Radut, 77.
Mihai Balasa (27), Filipe Teixeira (71), Florin Tanase (76) si Denis Alibec (79 - penalty) au marcat golurile echipei antrenate de Nicolae Dica, in timp ce pentru vicecampioana Cehiei a punctat Michael Krmencik (64).
Cea mai noua carte semnata de Mihai Dragomir Viata Altfel, Viata are totul dar intr-o alta ordine ” a fost lansata cu succes si la Brasov, in prezenta unui public numeros, miercuri 28 martie 2018, in cadrul unitatii de invatamant Prems.
google-analytics.com